MULTIMEDIEDESIGNER

SOPHIE KILLEEN

Mit liv startede 1357 km fra Aarhus i en by der hedder Milton Keynes, som ligger nord for London. Jeg gik aldrig i vuggestue eller børnehave, så jeg brugte mine første år hjemme sammen med min mor, hvor jeg kunne fordybe mig i diverse kreative projekter. Det gør jeg stadigvæk, dog ikke kun derhjemme. Om det er musik, fotografi eller madlavning, så tilgår jeg alle opgaver med nysgerrighed, engangement og et åbent sind, hvilket har beriget mit liv med en bred vifte af erfaringer og perspektiver.

first day of school black and white

“Sophie går altid til opgaverne med ophøjet ro og en stor portion humor, egenskaber der bærer hende sikkert i mål med alt det hun sætter sig for.” 

Gry Colding Ebbesen, Vocal Coach, It’s Probably Art

"JEG ER I KONSTANT UDVIKLING OG STRÆBER EFTER AT LÆRE"

sophie in a circle

Uddannelsen til multimediedesigner var for mig det naturlige næste skridt i mit liv. De erfaringer jeg har fået gennem årene, både med TV og musik, har givet mig et bredt perspektiv og en forståelse af, hvordan forskellige former for medier interagerer og påvirker vores verden.
Jeg er konstant i udvikling, og jeg stræber efter at lære og vokse både personligt og professionelt. Jeg ser hver udfordring som en mulighed for at forbedre mig selv og udvide mine evner.

Jeg hedder Sophie og er 27 år gammel. Jeg har en dansk mor og en britisk/irsk far, og flyttede til Danmark da jeg var 6 år.

Jeg bor på Frederiksbjerg i Aarhus, i min egen dejlige lejlighed og arbejder som instruktør hos Locked Escape Rooms.

Jeg er kæmpe foodie, elsker at læse dårlige rom-com bøger, se true crime dokumentarer og samle på kunst fra hele verden.

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Figma

HTML, CSS & Javascript

De seneste år, før jeg gik på multimediedesigner uddannelsen, var mit fokus på musik. Jeg gik på Musik og Teaterhøjskolen 1,5 år og Frontsession i 1 år. 

Nu skriver jeg selv musik og får ugentlig undervisning i sangskrivning og sangteknik.

Jeg arbejdede som statist i København fra 2015 til  2018.
Jeg har været med i omkring 11 forskellige projekter, for bl.a. DR, Den Danske Filmskole, Pineapple Productions og TV2.


I 2016 og 2017 gik jeg i korte perioder på skuespillerskolen LAMDA i London (funfact, Benedict Cumberbatch gik der også!).